Gombászás

SzemikatiEgyébLeave a Comment

Nem értek a gombákhoz. Viszont nagyon szeretem. Főleg az ízes erdei gombákat. Viszont van nekem egy szintén gomba imádó barátném, aki még ért is hozzá. Így elmentünk múlt vasárnap együtt a Pilisbe gombászni. Jó kis túra volt. Én nagyon szeretem a természetet járni, főleg, ha célt is sikerül adni neki. Ez egy jó alkalom volt. Jó sokat mentünk. Eleinte alig találtunk valamit. Sokan járnak Lajos-forrás és környékére gombászni. Ha sűrűn járt területre megyünk, nem sok jut nekünk. Így elkezdtük bevetni magunkat az erdő sűrűjébe. Meg is lett az eredménye. Nagyon jó kis rókagombászós helyre leltünk 🙂 Igen szép adagot sikerült leszednünk.

Elkészítésének nem kerítettem nagy feneket. Vajon megdinszteltem, só, bors, tejfölös habarás és mit mondjak, mennyei lett 🙂 Alig várom a következő alkalmat, amikor elmehetünk gombavadászatra 🙂

Fantasztikusan éreztem magam. Alig várom, hogy felfedezzem a helyi erdőket is, hátha van értelme itt is körülnézni. Természetesen Szilvi irányításával. Egyedül nem mernék gombászni.

IMG_20160821_184809